Windie

HEDSTEN

WINDIE

HAREMET'S WINDIETitlar: Lydnadsdiplom i lydnadsklass I, II, III samt Svensk Lydnadschampion, RLD N, RLD F

Resultat: Tävlar elit lydnad, Emma tävlar också Windie i rally lydnad där hon är uppflyttad till fortsättningsklass och i agility där hon tävlar i hopp- och agilityklass III. U-SM silver i agilityklass I 2012, U-SM guld i agilityklass II 2014

I rally lydnad är hon kvalificerad för avancerad klass

Född: 2008-04-25

Kön: Tik

Ras: Papillon

Fader: La Rocca´s Sunshine

Moder: Haremet´s Purple Rain

Uppfödare: Inger Yaglikcilar, Tollarp, Haremet´s kennel  www.haremets.se

 

Nu är Windie lite större och fortfarande en mycket härlig hund. Hon har en enorm kamplust och är pigg på att träna allt möjligt. Tävlingsdebuten i lydnad är gjord och på 7 dagar fick Windie ihop tre första pris i lydnadsklass I och vann samtliga tävlingar. Första tävlingen hade Windie 196p av 200p möjliga, på nästa tävling 184,5p och på tredje 186p. Jag hade anmält till två tävlingar till och först hade jag inte tänkt ställa upp men tyckte att det kunde vara bra träning för oss två. Två veckor efter tredje tävlingen går Windie in i klass I igen och får ihop 198p och vinner även den tävlingen. Vilken underbar liten hund Windie är. Hon har en enorm motor och vill träna hur mycket som helst.

Emma tränar rally lydnad och agility med Windie och det går riktigt bra. Windie är väldigt lätt att styra och följer Emma perfekt.

2013 blev året då vi kvalade till SM i lydnad vilket inte är helt lätt med en så här liten hund.

Copyright @ All Rights Reserved